Demo video al telefonului TV Panasonic VIERA P905iTV si lista completa de feature-uri

1.874 ori
<b>Demo video al telefonului TV Panasonic VIERA P905iTV si lista completa de feature-uri</b>Telefonul Panasonic VIERA P905iTV si-a atras destul de multa celebritate in ultima vreme, fiind destul de popular in randul publicului asiatic. Terminalul este disponibil prin NTT DoCoMo si un clip video care ii demonstreaza capacitatile este disponibil...

Telefonul Panasonic VIERA P905iTV si-a atras destul de multa celebritate in ultima vreme, fiind destul de popular in randul publicului asiatic. Terminalul este disponibil prin NTT DoCoMo si un clip video care ii demonstreaza capacitatile este disponibil daca dati click pe urmatoarea imagine:

Este de inteles de ce un astfel de telefon starneste interesul publicului, el fiind dotat cu un display cu diagonala de 3.5 inch si suportand conectivitate HSDPA. Display-ul are un contrast ratio de 4000:1 si pare a fi mult mai bun decat restul ecranelor de pe handseturi similare. Totusi, se ridica acest slider cu suporta TV 1-Seg la inaltimea asteptarilor expertilor? Clipul de mai jos va da raspunsul la aceasta intrebare. Revenind la feature-urile terminalului, el masoara aproximativ 113 x 53 x 17.9mm si cantareste 129 de grame, incluzand si o camera de 2 megapixeli.

Camera CMOS suporta autofocus, iar bateria terminalului rezista 230 de minute (convorbiri 3G), 160 de minute (vizionare TV) si 660 de ore (standby). Display-ul lui VIERA P905iTV este un impresionant VGA LTPS TFT LCD wide care va permite o vizualizare perfecta a tuturor filmelor si serialelor preferate. Handsetul soseste in variante de culoare neagra sau alba si suporta carduri de memorie microSD si microSDHC.

Clip:

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×