YouTube live se va lansa in acest an

Autor:  | Publicat în:  YouTube 2.318 ori
<b>YouTube live se va lansa in acest an</b>Desi video streamingul pe Web nu este ceva nou, aceasta tehnologie nu este inca folosita pe YouTube, pentru a transmite evenimente live. Este totusi foarte posibil sa vedem un astfel de feature implementat in 2008, daca ne luam dupa afirmatiile...

Desi video streamingul pe Web nu este ceva nou, aceasta tehnologie nu este inca folosita pe YouTube, pentru a transmite evenimente live. Este totusi foarte posibil sa vedem un astfel de feature implementat in 2008, daca ne luam dupa afirmatiile creatorilor acestui serviciu.

Co-fondatorul YouTube, Steve Chen i-a spus lui Sarah Meyers intr-un interviu pe Pop17.com ca in urmatoarele 10 luni vom vedea un YouTube live. Acelasi Chen a afirmat ca un astfel de serviciu este un deziderat pentru YouTube si o initiativa care se afla de mult pe lista lor de activitati viitoare. Cu ajutorul resurselor oferite de Google, o astfel de idee s-ar putea concretiza cu usurinta in 2008. Evident, vor exista probleme legale si multe discutii pe tema copyrightului daca vom reusi sa vedem concerte live, meciuri de fotbal sau curse de Formula 1 pe YouTube.

Spre deosebire de clipurile normale, acestea nu pot fi "scoase" de pe YouTube, dupa protestele diferitilor detinatori de copyright, deoarece streamingul va fi live si nu un clip stocat de catre YouTube. Vor exista probabil si parteneri ai serviciului de video sharing, care ii vor permite sa difuzeze tot soiul de evenimente, dar "grosul" streamingului live va fi furnizat de catre utilizatorii standard. Aici intra in discutie webcamurile si apare si problema continutului pentru adulti. YouTube va trebui sa monitorizeze aceste streaminguri de pe webcam pentru a nu-si transforma serviciul intr-unul de pornografie gratuita. Dar aceasta monitorizare n-ar incalca privacy-ul utilizatorilor?

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×