CyanogenMod 11 M6 disponibil acum spre download

1.406 ori
<b>CyanogenMod 11 M6 disponibil acum spre download</b>Dacă sunteți pasionați de custom ROM-uri, ei bine aflați că o nouă versiune de CyanogenMod 11 este disponibilă. E vorba despre CyanogenMod 11 M6, care poate fi descărcat chiar acum. Puteți accesa acest link pentru a începe downloadul.&nbsp;...

Dacă sunteți pasionați de custom ROM-uri, ei bine aflați că o nouă versiune de CyanogenMod 11 este disponibilă. E vorba despre CyanogenMod 11 M6, care poate fi descărcat chiar acum. Puteți accesa acest link pentru a începe downloadul.

Există evident îmbunătățiri față de versiunea M5, iar acest build este mai stabil decât cele nightly, de vreme ce particula M e asociată cu release-uri stabile. Totuși, versiunile M nu sunt încă Release Candidate. CyanogenMod 11 M6 se axează pe bug fixuri, iar înainte să treceți la download, ați face bine să verificați lista cu termianle compatibile.

Din câte văd pachetul software ocupa în jur de 200 MB, iar modelele compatibile includ telefoane ca HTC One S sau Motorola RAZR, dar și tablete că LG G Pad 8.3, Amazon Kindle Fire HD sau Nexus 7. Unul dintre motivele pentru a instala Cyanogen e faptul că ne scapă de bloatware, oferă acces Superuser și crește fluiditatea operării cu un terminal Android.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×