Wall Street Journal: HTC a reușit ca În această primăvară să producă mai multe smartphone-uri decât s-a estimat inițial

Autor:  | Publicat în:  HTC 735 ori
<b>Wall Street Journal: HTC a reușit ca În această primăvară să producă mai multe smartphone-uri decât s-a estimat inițial</b>Potrivit unui raport recent întocmit de către cei de la Wall Street Journal, compania taiwaneză HTC a reușit ca în acest an să producă mult mai multe unități ale unor produse decât se aștepta inițial. Astfel, stocul a cel puțin 3 terminale...

Potrivit unui raport recent întocmit de către cei de la Wall Street Journal, compania taiwaneză HTC a reușit ca în acest an să producă mult mai multe unități ale unor produse decât se aștepta inițial. Astfel, stocul a cel puțin 3 terminale HTC lansate de curând, printre care se numără și modele mid-range din gama Desire (Desire 816 și 610), este mult mai cantitativ decât se estima la începutul acestei primăveri.

Acest lucru se datorează în special faptului că HTC a decis să contracteze și alte două companii producătoare de smartphone-uri, și anume Compal Electronics, respectiv China Wingtech Group. Astfel producția de noi terminale HTC a avut loc atât în fabricile menționate mai sus, cât și în fabricile proprii deținute de către compania taiwaneză.

Totodată, motivul pentru care HTC a produs mai multe dispozitive smartphone din categoria mid-range stă în spatele numeroșilor producători chinezi ce oferă device-uri cu dotări high-end la prețuri de terminale mid-range, producători care astfel reușesc să obțină o mică parte din cota de piață.

Printre noile terminale mid-range produse în aceste moment de către HTC se numără HTC Desire 610 și Desire 816. Acesta din urmă este un phablet cu ecran HD de 5.5 inch ce a ajuns de curând și la noi pe plan local la un preț de doar 1.299 lei prin intermediul retailerului Quickmobile.ro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×