Wall Street Journal: HTC a reușit ca În această primăvară să producă mai multe smartphone-uri decât s-a estimat inițial

Autor:  | Publicat în:  HTC 778 ori
<b>Wall Street Journal: HTC a reușit ca În această primăvară să producă mai multe smartphone-uri decât s-a estimat inițial</b>Potrivit unui raport recent întocmit de către cei de la Wall Street Journal, compania taiwaneză HTC a reușit ca în acest an să producă mult mai multe unități ale unor produse decât se aștepta inițial. Astfel, stocul a cel puțin 3 terminale...

Potrivit unui raport recent întocmit de către cei de la Wall Street Journal, compania taiwaneză HTC a reușit ca în acest an să producă mult mai multe unități ale unor produse decât se aștepta inițial. Astfel, stocul a cel puțin 3 terminale HTC lansate de curând, printre care se numără și modele mid-range din gama Desire (Desire 816 și 610), este mult mai cantitativ decât se estima la începutul acestei primăveri.

Acest lucru se datorează în special faptului că HTC a decis să contracteze și alte două companii producătoare de smartphone-uri, și anume Compal Electronics, respectiv China Wingtech Group. Astfel producția de noi terminale HTC a avut loc atât în fabricile menționate mai sus, cât și în fabricile proprii deținute de către compania taiwaneză.

Totodată, motivul pentru care HTC a produs mai multe dispozitive smartphone din categoria mid-range stă în spatele numeroșilor producători chinezi ce oferă device-uri cu dotări high-end la prețuri de terminale mid-range, producători care astfel reușesc să obțină o mică parte din cota de piață.

Printre noile terminale mid-range produse în aceste moment de către HTC se numără HTC Desire 610 și Desire 816. Acesta din urmă este un phablet cu ecran HD de 5.5 inch ce a ajuns de curând și la noi pe plan local la un preț de doar 1.299 lei prin intermediul retailerului Quickmobile.ro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×