Nokia va investi 100 de milioane de dolari pentru soluții auto de divertisment

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 764 ori
<b>Nokia va investi 100 de milioane de dolari pentru soluții auto de divertisment</b>Nokia a anunțat planuri de a investi 100 de milioane de dolari în companiile care dezvoltă soluții de divertisment pentru automobile. Nokia se afla deja implicată în segmentul auto, oferind soluțiile sale de navigare HERE. &nbsp; Rețineți că e...

Nokia a anunțat planuri de a investi 100 de milioane de dolari în companiile care dezvoltă soluții de divertisment pentru automobile. Nokia se afla deja implicată în segmentul auto, oferind soluțiile sale de navigare HERE.

Rețineți că e vorba despre compania finlandeză Nokia aici, cea rămasă după integrarea Nokia Devices & Services în Microsoft. Fondul Nokia Growth Partners împreună cu segmentul HERE vor furniza finanțele pentru proiectul auto menționat mai sus. Astfel va fi susținută și creșterea lui HERE și a produselor de localizare asociate. Vestea vine la nici 2 luni după ce inițiativa iOS in the car a început să fie adoptată de producătorii auto.

în cazul Nokia, proiectul se numește Connected Car și va fi extins către SUA, India, China și Europa. Proiectele administrate de Nokia Growth Partners au rezervate finanțe de 700 de milioane de dolari, deci sunt foarte importante pentru toate companiile implicate. Oare cine va fi marele câștigător al bătăliei pe segmentul auto? Există 3 mari sub segmente aici: hărți, sisteme de operare și sisteme de divertisment.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×