CyanogenMod 11 M7 Își face apariția, ni se promite actualizarea la Android 4.4.3 pentru iulie

Autor:  | Publicat în:  Cyanogen 876 ori
<b>CyanogenMod 11 M7 Își face apariția, ni se promite actualizarea la Android 4.4.3 pentru iulie</b>CyanogenMod 11 a primit actualizarea la versiunea M7, care aduce aplicații protejate prin parola și suport Glass pentru CM Calculator. CM 11 M7 este cel mai nou release lunar stabil, care include și obișnuitele bugfixuri pentru platformă bazată pe...

CyanogenMod 11 a primit actualizarea la versiunea M7, care aduce aplicații protejate prin parola și suport Glass pentru CM Calculator. CM 11 M7 este cel mai nou release lunar stabil, care include și obișnuitele bugfixuri pentru platformă bazată pe KitKat.

Rețineți și un aspect important aici: în vreme ce unii posesori de smartphone așteaptă actualizarea KitKat, cei care folosesc acest custom ROM au parte de KitKat deja de luni bune, mai ales CyanogenMod 11 a ajuns la release-ul al șaptelea deja. Nu mai puțin de 50 de terminale sunt suportate, iar update-ul M7 aduce și îmbunătățiri de performanța pentru telefoanele mai slabe, care ar putea avea probleme să ruleze softul cu doar 512 MB RAM.

E interesant aici faptul că primim suport Google Glass în zona CyanogenMod Calculator, iar acest ROM vine și cu noi tooluri pentru a controla consumul de energie și noi moduri high power pentru gameri. Există acum și aplicații protejate, care permit asocierea unei parole unui soft pentru a-l deschide. Dezvoltatorii au inclus în firmware și suport pentru mesagerie criptata, iar în vreme ce M7 sosește, unii operatori au început să ofere Android 4.4.3 pe terminalele Nexus și câteva handseturi Motorola.

Android 4.4.3 va apărea pe CyanogenMod 11 M8 în luna iulie!

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×