LG G3 devine lider În bătălia flagship-urilor actuale de pe piață În ceea ce privește autonomia bateriei

2.069 ori
<b>LG G3 devine lider În bătălia flagship-urilor actuale de pe piață În ceea ce privește autonomia bateriei</b>După cum bine știm, LG G3 este în acest moment cel mai bine dotat terminal de pe piață, acesta sosind la pachet cu un display Quad HD de 5.5 inch, un procesor quad-core Snapdragon 801 tactat la 2.5 GHz și 3 GB de memorie RAM. Recent, cei de la...

După cum bine știm, LG G3 este în acest moment cel mai bine dotat terminal de pe piață, acesta sosind la pachet cu un display Quad HD de 5.5 inch, un procesor quad-core Snapdragon 801 tactat la 2.5 GHz și 3 GB de memorie RAM. Recent, cei de la PhoneArenaau realizat un test comparativ între acesta și cele mai actuale flagship-uri de pe piață.

Aceștia au luat cele mai populare flagship-uri existente pe piață în acest moment, listă ce numără terminale ca Samsung Galaxy S5, HTC One (M8) și Sony Xperia Z2, terminale pe care ulterior le-au supus la un test comparativ din punct de vedere al duratei de viață a bateriei și timpul necesar pentru încărcarea acesteia.

LG G3 devine lider În bătălia flagship-urilor actuale de pe piață În ceea ce privește autonomia bateriei

Astfel, a ieșit la iveală faptul că deși dispune de o baterie de 3000 mAh și ținând cont că avem la dispoziție un display Quad HD ce teoretic ar fi trebuit să consume mai multă energie, LG G3 se descurcă fără probleme într-un ciclu complet de utilizare. LG G3 oferă o autonomie de 8.5 ore, în timp ce Samsung Galaxy S5 se clasează pe locul doi cu o autonomie de 8.2 ore. Locurile 3 și 4 sunt ocupate de către Xperia Z2 (8.1 ore), respectiv HTC One (M8) cu o autonomie de 7.1 ore.

Baterie LG G3

De asemenea, bateria lui LG G3 se încarcă cel mai rapid dintre toate celelalte terminale prezentate în rândurile de mai sus. Acesta are nevoie de doar 120 minute pentru o încărcare completă. Samsung Galaxy S5 îl urmează îndeaproape cu un timp de încărcare de 122 minute, iar HTC One (M8) încheie topul cu a sa baterie ce se încarcă în 207 minute.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×