Philips S388, un nou telefon dual SIM accesibil apare În imagini hands on

4.749 ori
<b>Philips S388, un nou telefon dual SIM accesibil apare În imagini hands on</b>Anunțat la final de lună mai, Philips S388 este un alt handset dual SIM cu preț accesibil și ecran de 4 inch, pe care îl vedeți detaliat mai jos. Acest model nu primise decât randari de presă până acum, acestea fiind primele imagini live cu el....

Anunțat la final de lună mai, Philips S388 este un alt handset dual SIM cu preț accesibil și ecran de 4 inch, pe care îl vedeți detaliat mai jos. Acest model nu primise decât randari de presă până acum, acestea fiind primele imagini live cu el.

Noul venit rulează Android 4.2 Jelly Bean și are un procesor quad core de 1.2 GHz, dar și 1 GB RAM și 1.9 GB stocare. Dacă vi se pare bizară cantitatea de stocare, e probabil vorba fie de 2 GB în realitate, fie de 4 GB, din care sunt liberi doar 1.9, caz similar cu al lui Nokia X. Avem parte și de un slot microSD, iar ecranul este un IPS de 4.5 inch, cu rezoluție de 540 x 960 pixeli.

Philips S388

în spatele acestui device se afla o cameră de 5 megapixeli, cu autofocus și blitz, în vreme ce în zona frontală avem o cameră de 0.3 MP. Terminalul va costa în jur de 117 euro și mai vine cu Bluetooth, WiFi, GPS, microUSB și o baterie de 1700 mAh. Aparent aceasta baterie asigura cam 10 ore de convorbiri, iar acest handset măsoară 9.1 mm în grosime.

Philips S388

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×