CyanogenMod 9 - versiunea finală este gata de descărcat

Autor:  | Publicat în:  Cyanogen 1.753 ori
<b>CyanogenMod 9 - versiunea finală este gata de descărcat</b>CyanogenMod 9 este cel mai cunoscut custom ROM din lumea Android. Reprezintă una dintre puținele soluții pentru cei care nu au primit Android 4.0 în mod oficial pentru smartphone-urile din dotare. &nbsp; A apărut o postare pe blogul CM în care se...

CyanogenMod 9 este cel mai cunoscut custom ROM din lumea Android. Reprezintă una dintre puținele soluții pentru cei care nu au primit Android 4.0 în mod oficial pentru smartphone-urile din dotare.

A apărut o postare pe blogul CM în care se spune că versiunea stabilă / finală a fost urcată pe serverele lor și a ajuns a fi gata de descărcat. De acum încolo doar bug-urile majore vor mai fi rezolvate. Presupun că se vor concentra pe 4.1 Jelly Bean ce va fi integrat de CyanogeMod 10 care deja a scăpat pe YouTube sub formă de early preview pe Samsung Galaxy Note și LG Optimus 4X HD.

S-a spus că au muncit în continuare la 4.0 ICS - CM 9 și după lansarea 4.1 Jelly Bean - CM10. Asta din dorința de a livra un produs complet, nu le-ar fi plăcut să lase un custom ROM incomplet.

O astfel de comunitate merită tot respectul și asta în contextul în care nu sunt remunerați pentru munca depusă. Ar merita ca Samsung, HTC, Motorola și alte companii care produc hardware cu Android să sponsorizeze munca depusă de echipa din spatele CyanogenMod. Ei oferă suport pentru telefoane la care companiile respective au renunțat în a porta cel mai nou software Android.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×