Aplicația Google Clock ajunge la versiunea v4.4; iată ce schimbări sunt aduse

1.043 ori
<b>Aplicația Google Clock ajunge la versiunea v4.4; iată ce schimbări sunt aduse</b>Aplicația Google Clock ajunge astăzi la versiunea v4.4, iar printre cele mai importante noutăți de față avem faptul că mărimea aplicației .apk a fost redusă cu aproximativ 1 MB comparativ cu vechiul release. Există și câteva alte modificări întâlnite aici

De curând cei de la Google au început și distribuirea unei noi versiuni pentru aplicația Clock, software ajuns acum la varianta cu numărul v4.4. Printre modificările aduse aici se numără noi funcții, dar și ajustări asupra textului afișat și a animațiilor. Poate cel mai interesant aspect este acela că mărimea aplicației a scăzut acum cu până la 1 MB comparativ cu versiunea anterioară.

Primim de această dată un slider pentru modificarea volumului direct în aplicație, și nu ca până acum precum cel afișat în partea de sus. De asemenea, la setarea unui timer putem alege și alertarea prin intermediul vibrațiilor - funcție ce se poate activa direct din zona de setări. 

Alte modificări sunt reprezentate de folosirea de caractere scrise cu literă mare pentru dată. Puteți găsi aplicația Google Clock v4.4 chiar aici, software ce vine într-un pachet .apk de 6.2 MB.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×