Sony Xperia C4 și C4 Dual primesc actualizarea la Android 6.0 Marshmallow

918 ori
<b>Sony Xperia C4 și C4 Dual primesc actualizarea la Android 6.0 Marshmallow</b>În gama de terminale mid-range a japonezilor de la Sony avem și modelele Xperia C4, respectiv C4 Dual - produse axate către zona selfie. Aceste două smartphone-uri primesc abia acum actualizarea la Android 6.0 Marshmallow, și ca noutăți avem în primul

Printre terminalele lansate de către japonezii de la Sony anul trecut avem și modelele Xperia C4 și C4 Dual - terminale care abia acum primesc actualizarea la Android 6.0 Marshmallow. După cum probabil știți acestea sunt îndreptate către pasionații de fotografii selfie - și asta pentru că la bord primim camere frontale de 5 megapixeli cu deschidere f/2.2, dar și cu un bliț LED alături pentru situații de luminozitate slabă.

Sony Xperia C4

Din câte se pare, această actualizare aduce câteva modificări minore la nivel de UI, dar și îmbunătățiri la capitolul performanță și autonomie. Ca dotări primim pe ambele versiuni un display Full HD de 5.5 inch, un procesor octa-core MediaTek MT6752 de 1.7 GHz, un chip grafic Mali-T760MP2 și 2 GB memorie RAM.

Camera foto principală este reprezentată de către un senzor de 13 megapixeli cu deschidere f/2.0, autofocus și bliț LED, iar printre alte elemente hardware regăsim portul microUSB v2.0 pentru încărcarea bateriei de 2600 mAh și sincronizarea datelor, respectiv suportul dual-SIM pe modelul Dual.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×