Cydia ajunge și pe Android, deocamdată sub formă de tool pentru dezvoltatori

1.052 ori
<b>Cydia ajunge și pe Android, deocamdată sub formă de tool pentru dezvoltatori</b>Cydia, celebra soluție de iOS care oferă aplicații utilizatorilor care au adoptat jailbreak-ul se pregătește acum să vină și pe Android. Deocamdată a sosit Cydia Substrate, adică un tool pentru dezvoltatorii care vor să facă modificări de cod...

Cydia, celebra soluție de iOS care oferă aplicații utilizatorilor care au adoptat jailbreak-ul se pregătește acum să vină și pe Android. Deocamdată a sosit Cydia Substrate, adică un tool pentru dezvoltatorii care vor să facă modificări de cod în aplicații.

Din câte am înțeles e mai ușor să se lucreze cu Android decât era cu iOS, datorită deschiderii OS-ului Google. Android avea deja o mare libertate de personalizare, prin custom ROM-uri, rootare, aplicații third party și altele. Pe iOS ne rămâne doar jailbreak-ul și soluțiile din Cydia. Avantajul sosirii lui Cydia pe Android este că poate în sfârșit centraliza toate modalitățile de root și customizare într-un singur loc, terminând cu dezorganizarea.

Singura extensie disponibilă în acest moment este WinterBoard pentru Android, care funcționează în tandem cu temele furnizate de alte platforme de customizare: ADW Launcher, Go Launcher EX, Launcher Pro și CyanogenMod. Cydia Substrate rulează pe terminale cu Android 2.3 și versiuni ulterioare, dar și pe device-uri cu CyanogenMod și chiar pe Kindle Fire.

E interesant să aflăm că acest tool e suportat și pe Google Glass și pe terminale cu procesor Intel. Au început să apară și clipuri pe YouTube cu Cydian pe Android și așteptam cu nerăbdare să vină și Cydia Store.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×