Aplicația bitly ajunge acum și pe Android; software ce ne ajută la scurtarea link-urilor și la obținerea de statistici

1.445 ori
<b>Aplicația bitly ajunge acum și pe Android; software ce ne ajută la scurtarea link-urilor și la obținerea de statistici</b>La câțiva ani de la debutul pe platfoma iOS, iată că aplicația bitly ajunge acum și pe terminalele Android. Acest software ne ajută în primul și în primul rând în scurtarea adreselor web, și totodată la obținerea de statistici referitoare la numărul de

Aplicația bitly se află de câțiva ani buni lansată pe platforma iOS, iar acum este momentul și pentru debutul unei versiunii destinate sistemului de operare Android. În cazul în care nu știți scopul acestui software, aflați că prin intermediul său putem transforma adresele web foarte lungi în unele scurte - feature foarte util pentru deținătorii de site-uri sau blog-uri.

Și noi utilizăm această funcție prin URL-ul scurt mbls.ro ce ne ajută în a obține statistici referitoare la numărul de accesări, sursa de unde provin aceste vizite (Facebook, Google+), dar și locația. Pe lângă aplicațiile oferite pentru terminalele iOS și Android, bitly poate fi utilizat prin intermediul unei extensii pentru browser-ul Chrome, modalitate prin care link-urile lungi pot fi transformate foarte rapid.

De asemenea, există și site-ul bitly.com care face același lucru. Aplicația pentru Android are o mărime de 5.8 MB, iar pentru a o rula fără probleme aveți nevoie de un terminal cu minim Android 4.1 la bord. Puteți găsi link-urile de download mai jos:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×