Dacă ai primi un telefon gratuit, ce ai alege? (Sondaj Mobilissimo.ro)

2.277 ori
<b>Dacă ai primi un telefon gratuit, ce ai alege? (Sondaj Mobilissimo.ro)</b>Dacă tot avem un Forum Mobilissimo.ro atât de intens utilizat și populat, am zis să vă oferim un sondaj interesant cu privire la telefonul preferat, dacă ar fi cazul să primiți unul gratuit. Rețineți că sondajul a fost făcut înainte de...

Dacă tot avem un Forum Mobilissimo.ro atât de intens utilizat și populat, am zis să vă oferim un sondaj interesant cu privire la telefonul preferat, dacă ar fi cazul să primiți unul gratuit. Rețineți că sondajul a fost făcut înainte de lansarea lui Samsung Galaxy S III și conține doar telefoane quad core plus noul iPhone.

Observați creșterea în popularitate a telefoanelor HTC, care înregistraseră un declin la finalul anului trecut. O arată și vânzările și profitul companiei taiwaneze pe primul trimestru al acestui an, dar acum sunt semne de revenire. E interesant că publicul îl favorizează pe HTC One X în sondajul nostru, asta în defavoarea lui Samsung Galaxy S III, probabil cel mai așteptat telefon al anului. Am inclus în sondaj și noul iPhone, adică iPhone 5, dar el nu a stârnit pasiuni atât de mari pe cât ne așteptam.

Sondajul e deschis pentru vot utilizatorilor forumului, deci vă invităm să vă înregistrați și să votați. După lansarea lui Samsung Galaxy S III vom face un sondaj duel între HTC One X și Galaxy S III. Care e preferatul vostru?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×