Teste benchmark cu ASUS Transformer Pad 300 - rezultate satisfăcătoare În Quadrant, AntuTu, NenaMark 2

1.513 ori
<b>Teste benchmark cu ASUS Transformer Pad 300 - rezultate satisfăcătoare În Quadrant, AntuTu, NenaMark 2</b>După cum știți deja avem în teste tableta ASUS Transformer Pad 300, al cărui preview l-ați văzut deja zilele trecute. Ei bine, acum am trecut la benchmark-urile acestui produs, considerat de mulți un Transformer Prime mai ieftin. în cazul în...

După cum știți deja avem în teste tableta ASUS Transformer Pad 300, al cărui preview l-ați văzut deja zilele trecute. Ei bine, acum am trecut la benchmark-urile acestui produs, considerat de mulți un Transformer Prime mai ieftin. în cazul în care vă întrebați, prețul tabletei va fi în jur de 1.800 de lei.

Am folosit 3 benchmark-uri pe acest terminal: faimosul Quadrant, AnTuTu și NeNaMark 2. Transformer Pad 300 are același procesor quad core Tegra 3 ca și Transformer Prime, dar cu frecvența de 1.2 GHz de această dată. Tableta dispune și de 1 GB RAM și vine cu Android 4.0.3 preinstalat, asta ca să știți cu ce aveți de-a face. în Quadrant tableta a scos 3723 puncte, deci peste Galaxy Tab și Galaxy Nexus, după cum arată chiar aplicația. în AnTutu am obținut 9422 de puncte și în NenaMark 2 am atins 46.0 fps.

ASUS Transformer Pad 300 NenaMark 2

în AnTuTu Transformer Prime scoate cu mai puțin de 1000 de puncte în plus, în vreme ce în Quadrant se situează undeva pe la 4200 de puncte, deci după cum observați diferențele nu sunt mari. Cât privește utilizarea de zi cu zi, aici nu veți simți pic de lag și absolut nici o diferență față de prima tabletă quad core a celor de la ASUS, testată anul trecut. Vom reveni în zilele viitoare cu o recenzie completă.

ASUS Transformer Pad 300 AnTuTu

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×