Noua generaţie de decodoare RCS & RDS Humax Digi+C HD4, vine cu funcţie de arhivă TV online, înregistrare şi pauză în mod live

16.152 ori
<b>Noua generaţie de decodoare RCS & RDS Humax Digi+C HD4, vine cu funcţie de arhivă TV online, înregistrare şi pauză în mod live</b>RCS & RDS a început să ofere clienţilor săi o nouă generaţie de decodoare pentru accesul la serviciile sale TV. E vorba despre modelul Humax Digi+C HD4, pe care îl detaliem mai jos.

RCS & RDS a început să ofere clienţilor săi o nouă generaţie de decodoare pentru accesul la serviciile sale TV. E vorba despre modelul Humax Digi+C HD4, pe care îl detaliem mai jos.

Cele mai interesante funcţii de pe noul aparat au de-a face cu vizionarea unei arhive TV online, dar şi posibilitatea de a înregistra de la televizor programele dorite. Avem şi posibilitatea de pauză în mod live prin funcţia Timeshifting, plus funcţie de reminder pentru vizionare (memento). Gadgetul de la Humax oferă criptare Nagra, ceea ce presupune utilizarea unui smartcard pentru posturile ce necesită criptare.

Humax Digi+C HD4

Cardul e introdus lateral în decodor aşa cum făceam şi la modelele precedente Digi. Receiverul vine cu port USB 2.0, port HDMI, AV OUT şi Ethernet RJ-45, cu suport pentru viteze de până la 100 Mbit/s. Putem conecta şi harduri sau stick-uri USB la device pentru a viziona fişiere media din galeria proprie, inclusiv filme. Humax Digi+C HD4 vine cu suport pentru rezoluţii 1080p, 1080i şi 720p, în aspect 4:3 sau 16:9.

O altă funcţie interesantă oferită de RCS & RDS este TV Catchup, care va permite să vedeţi programele înregistrate în ultimele zile şi să derulaţi emisiunile, meciurile şi filmele cât poftiţi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×