HTC ne reaminteşte cum a ajutat evoluția tehnologiei printr-un clip aniversar, la împlinirea a 2 decenii de existenţă (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.700 ori
<b>HTC ne reaminteşte cum a ajutat evoluția tehnologiei printr-un clip aniversar, la împlinirea a 2 decenii de existenţă (Video)</b>Vă vine să credeţi că HTC a împlinit 20 de ani? Compania a împlinit două decenii de existenţă în ultima săptămână şi a aniversat acest prag cu un clip special, pe care îl vedeţi mai jos. Acesta concentrează premierele realizate de compania taiwaneză în..

Vă vine să credeţi că HTC a împlinit 20 de ani? Compania a împlinit două decenii de existenţă în ultima săptămână şi a aniversat acest prag cu un clip special, pe care îl vedeţi mai jos. Acesta concentrează premierele realizate de compania taiwaneză în ultimii ani.

High Tech Computer Corp of Taiwan (HTC) pornea la drum ca ODM in 1997, producând terminale pentru firme ca TomTom sau T-Mobile. Intrau în zona telefoanelor smart cu modele Windows Mobile, ajungând la un moment dat să acapareze 80% din acel segment. Revoluţionau design-urile cu modele ca HTC Touch Diamond şi Touch Diamond 2, iar apoi se înhămau la un proiect timid la început şi colosal ulterior: Android.

HTC a lansat primul telefon cu Android la bord, T-Mobile G1/HTC Dream, dar şi primul telefon Nexus. Premierele au continuat, cu primul smartphone 4G, HTC Evo 4, lansat în 2010. HTC One M7 a setat tonul pentru design-urile telefoanelor cu corp metalic, iar în ultimii ani HTC a produs primul telefon Google Pixel şi unul dintre cele mai bune headset-uri VR, Vive.

Chiar dacă firma este într-o perioadă de tranziţie şi repoziţionare, asta nu le face moştenirea mai puţin impresionantă.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×