Turul Magazinelor #202: primul tău 2 în 1 de nădejde, ventilator turn la preţ bun şi căşti HiFi excelente

2.970 ori
<b>Turul Magazinelor #202: primul tău 2 în 1 de nădejde, ventilator turn la preţ bun şi căşti HiFi excelente</b>Cred că turul de azi ar putea fi descris cel mai bine drept o colecţie de produse fistichii şi cu dotări pretenţioase. Este turul celor pentru care banii nu sunt neapărat o problemă, mai ales dacă urmăresc să obţină calitate absolută, la nivel de laptop

Cred că turul de azi ar putea fi descris cel mai bine drept o colecţie de produse fistichii şi cu dotări pretenţioase. Este turul celor pentru care banii nu sunt neapărat o problemă, mai ales dacă urmăresc să obţină calitate absolută, la nivel de laptop, tableta 2 în 1 sau căşti HiFi. E genul de tur pentru care îţi pregăteşti cardul mai degrabă decât cash-ul, aşa că hai să trecem la treabă.

1. JBL Boxa Portabilă Pulse 2 Negru

Quickmobile.ro a adus recent în oferta sa boxa portabilă JBL Pulse 2 , la preţul de 859 lei. Aceasta e probabil boxa cu cele mai tari jocuri de lumină văzute vreodată de mine. Pur şi simplu e un discobol întruchipat ca o boxă. Se poate conecta la 3 terminale simultan şi dacă legaţi două boxe de genul aveţi o petrecere de apartament sau chiar vila asigurata.

În bună tradiţie JBL basul de calitate e asigurat şi avem conexiune Bluetooth 4.1 aici şi output de 2 x 8W. Durata de viaţă a bateriei este de până la 10 ore, dar să fim serioşi, ce petrecere tine 10 ore? Astfel, puteţi dudui basul un weekend întreg, chiar şi dacă plecaţi din oraş, cu această boxă.

2. Laptop Asus ROG GL553VD-FY009 Intel Core Kaby Lake i7-7700HQ 1TB 8GB nVidia GeForce GTX 1050

Asus ROG GL553VD-FY009

Pentru mine orice laptop ASUS ROG la sub 4000 de lei e chilipir şi în acest caz chiar merită banii. Am găsit la Cel.ro acest model cu procesor Kaby Lake Core i7 la 3899 lei. Vine cu 1 TB stocare, 8 GB RAM şi placa video Nvidia GeForce GTX1050 cu 4 GB memorie. Ecranul Full HD de 15.6 inch este de tip LED şi are protecţie anti glare. Laptopul nu este chiar foarte greu la 2.5 kg, mai ales pentru un produs de gaming şi vine cu o tastatură complet iluminată.

3. KZ ZST Dynamic HiFi Bass Music Sport In Ear Stereo Earphones  -  BLACK

KZ ZST

Aceasta este o pereche de căşti HiFi, la preţul unor căşti găsite la magazinul din colţul blocului. Costă 11 dolari, vin cu microfon şi bas profund. Căştile sunt de tip in ear şi au anulare a zgomotului de fond, acustica HiFi şi funcţie de apelare. E un  headset dinamic acesta, cu cablu de 1.2 metri şi greutate de doar 12 grame. Avem un driver pentru bas dinamic şi unul pentru treble.

Dacă vi se pare inedit designul, e pentru că e mulat perfect pe forma urechii umane, creat pentru ergonomia maximă.

4. Ventilator turn Trisa Fresh Air, 45W

Ventilator turn Trisa Fresh Air

Am un ventilator exact de acest tip acasă şi pentru că a început căldura cât de cât l-am folosit până acum. Avantajul e că spre deosebire de un ventilator clasic răcoreşte camera şi sus şi jos, folosind de fapt multiple elice mici în coloană. Costă 179 lei la evoMAG.ro, are 3 viteze şi nivel al zgomotului de 69 dB. Cântăreşte 3.12 kg şi ar trebui să se şi rotească pentru a răspândi fluxul de aer de jur împrejur.

5. Laptop 2 în 1 Dell Inspiron 5378 cu procesor Intel® Core™ i5-7200U 2.50 GHz

Dell Inspiron 5378

Am păstrat ce era mai bun pentru la urmă. Cine vrea să facă marele pas de a renunţa complet la smartphone, tableta, desktop şi laptop şi să treacă în lumea lui 2 în 1 ar face bine să înceapă cu un device hardcore. eMAG.ro are ceva de genul, la preţ sub 4000 de lei şi cu specificaţii care fac zero compromisuri. Acest model Dell are procesor Core i5 Kaby Lake, ecran de 13.3 inch Full HD, 8 GB RAM şi 256 GB stocare.

Vine cu Windows 10 şi multiple moduri de utilizare: laptop, stand, tabletă şi tent (cort). Ecranul se roteşte la 360 de grade şi avem şi tastatură retroluminată la pachet. Stocarea este de tip SSD de 256 GB şi avem la pachet şi 8 GB RAM, touchpad multi touch şi baterie cu 3 celule. Must have!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×