Decupajul din ecranul lui OnePlus 6 este confirmat de cea mai nouă versiune OxygenOS Open Beta

2.660 ori
<b>Decupajul din ecranul lui OnePlus 6 este confirmat de cea mai nouă versiune OxygenOS Open Beta</b>Primele luni din 2018 au fost marcate și de lansarea primelor smartphone-uri Android cu decupaj în ecran, acestea sosind chiar și din partea unor companii cu renume de pe piață precum este ASUS. Următorul producător ce va aduce acest stil

Un trend actual care a început să-și facă simțită prezența și în zona smartphone-urilor Android este acela al decupajului din ecran similar cu cel de pe iPhone X, element de design pe care mulți producători urmează să îl adopte. Am văzut la MWC cum ASUS a decis să vină cu un asemenea look pentru flagship-ul din acest an și cum toate leak-urile din ultima vreme indică prezența unui decupaj și pe seria Huawei P20.

Vor urma și alte handset-uri cu asemenea trăsături, unul dintre ele fiind nimeni altul decât OnePlus 6. Oarecum vestea că și viitorul flagship OnePlus va opta pentru un astfel de panou era știută de la sosirea primelor materiale leak pentru Oppo R15 - asta pentru că cele două terminale vor fi identice la nivel de look.

Acum vine și confirmarea semi-oficială să spunem și asta prin intermediul lui OxygenOS Open Beta 4 pentru OnePlus 5T - software analizat de băieții de la XDA-Developers. În cadrul acestui pachet software s-a descoperit un cod ce face referire la prezența unui "breton" de genul și pe flagship-ul OnePlus 6, o veste ce nu îi va încânta pe mulți dintre utilizatori. Telefonul va oferi un pachet hardware de top bazat pe procesorul Snapdragon 845 și 8 GB RAM.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×