OnePlus reia procesul de actualizare la Android 8.0 Oreo pentru smartphone-ul OnePlus 5 la nivel global

1.097 ori
<b>OnePlus reia procesul de actualizare la Android 8.0 Oreo pentru smartphone-ul OnePlus 5 la nivel global</b>Finalul lunii noiembrie ne aduce și un beta pentru Android 8.0 Oreo destinat smartphone-ului OnePlus 5, urmând ca în primele zile ale lui ianuarie 2018 să fie distribuit și release-ul final. Totuși din cauza unor bug-uri întâlnite s-a decis

Spre finalul lunii noiembrie vă informam că cei de la OnePlus au pus la dispoziția utilizatorilor de terminale OnePlus 5 un build beta pentru Android 8.0 Oreo, asta în vreme ce variantele 3 și 3T deja primeau release-ul final. Nu a durat mult însă și această versiune finală a început a fi distribuită și către OnePlus 5 la începutul lunii în care ne aflăm, dar cu toate acestea din cauza unui bug procesul a fost oprit preț de câteva zile.

Vestea cea bună pe care o primim astăzi este că distribuirea a fost reluată și oferită via OTA la nivel global. În cazul în care nu aveți disponibilă actualizarea puteți purcede la instalarea sa manuală prin urmarea instrucțiunilor puse la dispoziție de către compania chineză chiar aici.

Ca noutăți oferite de Oreo pe OnePlus 5 avem funcția Parallel Apps ce ne permite logarea într-o aplicație cu multiple conturi, un design actualizat pentru Camera UI și optimizări pentru calitatea fotografiilor, respectiv un nou efect beauty pentru modul Potrait. Se oferă patch-ul de securitate din decembrie aici și se ajunge la versiunea Oxygen OS 5.0.1.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×