GeekBuying vine cu reduceri pentru purtabile! Modelul No.1 F6 costă doar 29.99 dolari

1.093 ori
<b>GeekBuying vine cu reduceri pentru purtabile! Modelul No.1 F6 costă doar 29.99 dolari</b>Retailerul chinez GeekBuying ne propune în aceste zile o serie de reduceri atractive pentru purtabilele din portofoliu, modele printre care îl regăsim și pe No.1 F6 - dispozitiv despre care aflați mai multe în rândurile de mai jos, inclusiv

Dacă vă aflați în căutarea unui purtabil aveți noroc pentru că fix în aceste zile cei de la GeekBuying organizează o campanie specială de reduceri pentru asemenea produse. Sunt incluse diferite modele și fie că vreți un smartphone, fie că privirea v-a fost cucerită de o brățară inteligentă, veți găsi aici soluții ideale. Nouă ne-a atras atenția modelul No.1 F6 în schimb, ceas smart despre care aflați extra detalii în continuare.

NO.1 F6

Așa cum se poate vedea pe seama imaginilor, avem de-a face cu un produs ce adoptă un look sportiv care promite și o rezistență superioară. Se livrează cu un procesor Nordic NRF51822 la pachet, oferă certificare IP68 pentru rezistența la apă și praf, dar și tehnologia Bluetooth 4.0 prin intermediul căreia ne putem conecta la un smartphone ce rulează minim Android 4.4 KitKat sau iOS 9.0.

NO.1 F6

No.1 F6 dispune de un ecran OLED circular cu diagonala de 0.96 inch, de o baterie de 350 mAh care pe hârtie are un timp de standby de 50 zile, dar și de un pedometru pentru monitorizarea activității fizice. Poate măsura și pulsul grație unui senzor integrat și printre funcțiile extra o avem și pe cea de vibrații pentru apelurile, mesajele sau update-urile sosite pe telefon din diferite aplicații. 

Acest smartwatch se vinde pentru doar 29.99 dolari în campania GeekBuying actuală, iar alte câteva modele pot fi regăsite în lista de mai jos:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×