Demo Windows 8 prezentat săptămâna viitoare de Microsoft pe o tabletă misterioasă

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.128 ori
<b>Demo Windows 8 prezentat săptămâna viitoare de Microsoft pe o tabletă misterioasă</b>în mod clar 2011 e anul tabletelor, de vreme ce și Windows 8 va beneficia de un demo foarte interesant pe un astfel de device. Microsoft ne-a promis această demonstrație pentru săptămâna viitoare, iar Reuters confirmă vestea și ne detaliază...

în mod clar 2011 e anul tabletelor, de vreme ce și Windows 8 va beneficia de un demo foarte interesant pe un astfel de device. Microsoft ne-a promis această demonstrație pentru săptămâna viitoare, iar Reuters confirmă vestea și ne detaliază evenimentul de peste câteva zile.

Dacă CEO-ul Microsoft Steve Ballmer oferea un demo similar cu un an în urmă, iar Bill Gates avea la rândul său o prezentare atractivă cu 10 ani în urmă, acum este rândul lui Steven Sinofsky să ne prezinte funcțiile lui Win 8. Sinofsky este șeful secțiunii Windows de la MS, iar prezentarea pe care o va realiza acesta va fi integrată într-o conferință anuală din Anaheim adresată dezvoltatorilor independenți.

Interesul aici nu e doar de partea publicului, ci și de partea investitorilor, care doresc să vadă rodul banilor investiți în planurile de viitor ale Microsoft și nu numai. Aici intervin în joc și producătorii de tablete, întotdeauna deschiși la inovație și la o alternativă la Honeycomb, care a început ușor să se plafoneze, cu tot mai multe device-uri ce seamănă între ele.

Microsoft a prezis revoluția tabletelor cu 10 ani în urmă, dar până acum nu prea a luat parte la ea, cota sa de piață fiind insignifiantă pe lângă cea a lui iPad sau a tabletelor Android. Vom vedea și primele tablete cu Win 8 pe piața de abia peste 12 luni, deci mai avem de așteptat și de văzut până atunci în acțiune și iOS 5, probabil și iOS 6 și Android 4.0 Ice Cream Sandwich și Jelly Bean.

Vom reveni cu detalii marți, după prezentarea Microsoft!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×