Mulțumire generală pentru clienții Apple Într-un barometru al opiniei consumatorilor din SUA

Autor:  | Publicat în:  Statistici telefone 1.526 ori
<b>Mulțumire generală pentru clienții Apple Într-un barometru al opiniei consumatorilor din SUA</b>Un studiu recent publicat de J.D Power and Associates și aplicat pe clienții din Statele Unite este un barometru excelent pentru gradul de satisfacție al acestora cu privire la gadgeturile cumpărate. Ei bine, aflați că Apple este pe primul loc în...

Un studiu recent publicat de J.D Power and Associates și aplicat pe clienții din Statele Unite este un barometru excelent pentru gradul de satisfacție al acestora cu privire la gadgeturile cumpărate. Ei bine, aflați că Apple este pe primul loc în acest studiu, depășind chiar media totală a întreg segmentului de telefoane mobile.

Pe locul 2 se află HTC, apoi Samsung, Motorola, RIM cu BlackBerry-urile și LG. Palm și Nokia încheie plutonul, finlandezii nemaifiind oricum un brand la modă în SUA de ceva vreme... E logic ca Apple să aibă un grad de satisfacție atât de mare în rândul clienților, deoarece la urma urmei este compania care livrează cele mai multe smartphone-uri în America de Nord.

în ce privește acest studiu, poate că Samsung s-ar fi aflat mai sus în top, dacă și Galaxy S II ar fi ajuns mai repede în State și nu ar fi întârziat atât de multe luni. Ce anume determină gradul de satisfactie al unui client? Ei bine, este vorba în special de designul telefonului și de dimensiunile sale, iar o greutate sub 140 de grame este văzută drept ideală pentru un smartphone.

Depășirea acestei greutăți scade automat punctajul device-ului, după cum se întâmplă și în cazul unei lățimi și grosimi mai mari. și avansul tehnologic este apreciat, astfel că telefoanele cu touchscreen sunt mai apreciate decât cele cu tastatura QWERTY și chiar și numărul de megapixeli este luat în calcul de către analiști. Pe când și un studiu similar în România?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×