Desert nou la masa Google: urmatorul Android se va numi Jelly Bean

Autor:  | Publicat în:  Android 1.660 ori
<b>Desert nou la masa Google: urmatorul Android se va numi Jelly Bean</b>Dupa ce am aflat ieri ca Eric Schmidt, director Google a confirmat lansarea lui Android Ice Cream Sandwich in perioada octombrie-noiembrie, incep deja speculatiile cu privire la urmasul acestui Android 4.0. Primul pe lista speculatiilor este numele...

Dupa ce am aflat ieri ca Eric Schmidt, director Google a confirmat lansarea lui Android Ice Cream Sandwich in perioada octombrie-noiembrie, incep deja speculatiile cu privire la urmasul acestui Android 4.0. Primul pe lista speculatiilor este numele acestui release, care ar putea fi... Jelly Bean.

Stiti probabil deja traditia Google de a numi fiecare Android dupa un desert, exemplu fiind Cupcake, Donut, Eclair, Froyo, Gingerbread, Honeycomb si in curand si Ice Cream Sandwich. Cei de la This is My Next citeaza o sursa de incredere din cadrul Google, care afirma ca Jelly Bean a fost numele ales pentru urmatorul release Android din 2012, cel mai probabil cel prezentat la Google I/O 2012.

Apoi, site-ul revine cu un update si afirma ca de fapt Jelly Bean este unul dintre numele favorite in selectia Google si nu cel final. Sincer sa fiu nu imi vin in minte alte deserturi cu litera J in frunte, poate in fata de Jam (Gem). Daca Ice Cream Sandwich va unifica Honeycomb si Gingerbread intr-o singura platforma, ma astept ca Jelly Bean sa fie dedicat platformelor hardware quad-core si sa aiba o interfata foarte atractiva.

credit imagine

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×