Denumirea "Android Pi" apare menționată în AOSP; viitorul release s-ar putea numi totuși Peppermint

809 ori
<b>Denumirea "Android Pi" apare menționată în AOSP; viitorul release s-ar putea numi totuși Peppermint</b>Pare că lumea este mai curioasă să afle care va fi numele purtat de viitorul release Android și mai puțin de funcțiile pe care acest software le va aduce. Tocmai de aceea aflăm astăzi că denumirea "Android Pi" tocmai ce și-a făcut apariția

Din câte se pare, publicul pare a fi mai interesant de ce denumire va purta viitorul release Android și mai puțin de funcțiile pe care acest OS le va aduce la pachet. Ca dovadă stau leak-urile despre Android 9.0 care vorbesc mai mult despre numele de desert pe care Google îl va alege în acest an. Am mai avut un articol pe această temă, iar acum apar extra noutăți direct în cadrul AOSP după cum descoperă editorul XDADevelopers, Mishal Rahman.

În cadru AOSP s-au remarcat de curând referiri la "Android Pi" și asta ne duce direct cu gândul la Android 9.0 și la faptul că într-adevăr litera asociată acestei versiuni va fi "P". Sunt mari șanse ca numele de desert să fie Peppermint, mai ales după ce am văzut că celebrul youtuber SuperSaf a primit de curând un pachet de la Google unde surpriză erau incluse câteva bomboane colorate cu aromă de mentă (puteți vedea momentul la minutul 1:42).

Puteți vedea indiciul cu pricina chiar în clipul de mai sus și o dovadă mai clară de atât că Android 9 va fi numit Peppermint nu există pentru moment. Va mai dura totuși până la apariția unor dovezi mai solide, dar personal aș vrea să aflu mai degrabă ce aduce nou ca funcționalitate Android 9.0 și nu ce nume va purta release-ul..

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×