WhatsApp include funcția apelare video de grup în cel mai nou beta pentru Android

1.299 ori
<b>WhatsApp include funcția apelare video de grup în cel mai nou beta pentru Android</b>Chiar la începutul acestei luni am aflat și că serviciul de mesagerie WhatsApp este pe cale să primească o nouă funcție, cea de apelare video de grup prin care mai multe persoane pot conversa live simultan. Descoperim astăzi că funcția începe

În cadrul evenimentului Facebook de la începutul acestei luni am aflat și câteva noutăți aduse serviciului de mesagerie WhatsApp, una dintre acestea fiind funcția - apelare video de grup. Se permite astfel conversația sub formă de chat video între mai mulți prieteni, feature ce poate fi util pentru cei care plănuiesc o petrecere, sau care lucrează la un proiect comun, fiind o modalitate mai rapidă de interacțiune.

WhatsApp

Astăzi descoperim că funcția de față a început să își facă apariția în cel mai proaspăt release beta al aplicației pe Android și că se testează și pe iOS pe un număr redus de utilizatori. Mai suntem informați că maxim 4 persoane pot lua parte la o asemenea convorbire video de grup.

Dacă testele se desfășoară fără probleme nu ar fi exclus ca până la final de lună să vedem această funcție debutând la nivel global atât pe iOS cât și pe platforma Android. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×