Descarcă de aici o părticică (neoficială) din Android Ice Cream Sandwich! Iată și imagini! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Android 2.228 ori
<b>Descarcă de aici o părticică (neoficială) din Android Ice Cream Sandwich! Iată și imagini! (Video)</b>înainte de a vă declara prea încântați de această veste, aflați că avem aici doar varianta neoficială a launcherului din următorul Android și anume versiunea 2.4 Ice Cream Sandwich. Acest launcher a fost creat de către cei de la XDA Developers...

înainte de a vă declara prea încântați de această veste, aflați că avem aici doar varianta neoficială a launcherului din următorul Android și anume versiunea 2.4 Ice Cream Sandwich. Acest launcher a fost creat de către cei de la XDA Developers și reprezintă viziunea lor asupra lui Ice Cream Sandwich.

Din câte știm avem de-a face aici cu un launcher third party bazat pe screenshoturile scăpate până acum pentru noul Android, plus zvonurile în legătură cu funcțiile și lookul lui Andorid 2.4. Dezvoltatorii au copiat imaginile din screenshoturile ajunse pe web și le-au adăugat setări și opțiuni bazate pe zvonurile de până acum.

Rezultatul este launcherul pe care îl puteți descărca de aici și care vă va ține "de cald" până ce se va lansa Ice Cream Sandwich cel real. Rețineți că softul este în varianta alpha deocamdată, deci buguri sunt de asteptat. Spre exemplu, butonul de multitasking nu funcționează ca in Honeycomb, iar butonul de setări nu este activ.

Iată launcherul Android 2.4 neoficial în actiune:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×