HTC Rhyme, telefonul pentru domnișoare este acum oficial! Iată specificațiile sale și o serie de accesorii feminine

3.279 ori
<b>HTC Rhyme, telefonul pentru domnișoare este acum oficial! Iată specificațiile sale și o serie de accesorii feminine</b>După o perioadă îndelungată de speculații cu privire la un telefon HTC pentru domnișoare, iată că modelul este real, sub forma lui HTC Rhyme. Terminalul a fost anunțat oficial astăzi și va fi cu siguranță un hit în perioada sărbătorilor,...

După o perioadă îndelungată de speculații cu privire la un telefon HTC pentru domnișoare, iată că modelul este real, sub forma lui HTC Rhyme. Terminalul a fost anunțat oficial astăzi și va fi cu siguranță un hit în perioada sărbătorilor, cu un marketing aferent și un preț pe măsură.

Cunoscut sub numele de cod HTC Bliss până acum, acest smartphone Android pentru reprezentantele sexului frumos este un device mid-range. Telefonul rulează Android 2.3 Gingerbread, cu cea mai nouă versiune a interfetei HTC Sense și anume 3.5, cea pe care o vom găsi și pe viitoare modele HTC. Telefonul vine cu serviciul de video streaming HTC Watch și va debuta inițial prin operatorul american Verizon.

Iată cum arată lista sa de specificații:

  • CPU: Qualcomm Snapdragon MSM8255, 1GHz, single core, GPU Adreno 205
  • Memorie: 768 MB RAM, 4 GB internă, card de 8 GB la pachet cu telefonul
  • Display: 3.7 inchi, WVGA
  • Camera: 5MP, captura video 720p
  • Conectivitate: WiFI, Bluetooth, 3G

Terminalul va veni la pachet cu un dock special, o brățară specială pentru activități sportive și un headset Bluetooth, plus un "Charm", acel mic "atârnache" pe care domnișoarele îl atașează la telefon. în acest caz este vorba despre un mic cub care se iluminează la primirea apelurilor și mesajelor. în plus, handsetul vine și cu o pereche de căști cu fir și cu telecomandă pentru controlul muzicii.

Vor exista deocamdată două verisuni de culoare: violet și argintiu, iar lansarea device-ului va avea loc în octombrie. Așteptăm acum și prețul pentru Europa și data de lansare de asemenea.

 HTC Rhyme, telefonul pentru domnișoare este acum oficial! Iată specificațiile sale și o serie de accesorii feminine

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×