Dezvoltatorii de aplicații pentru mobil sunt așteptați la Eastern European Mobile Monday Developer Summit (26-28 septembrie)

Autor:  | Publicat în:  Evenimente 1.137 ori
<b>Dezvoltatorii de aplicații pentru mobil sunt așteptați la Eastern European Mobile Monday Developer Summit (26-28 septembrie)</b>Dacă sunteți dezvoltatorii de aplicații pentru terminale mobile sau pasionați de acest domeniu, sunteți așteptați la Eastern European Mobile Monday Developer Summit, care se va desfășura între 26 și 28 septembrie 2011 la București. Organizat...

Dacă sunteți dezvoltatorii de aplicații pentru terminale mobile sau pasionați de acest domeniu, sunteți așteptați la Eastern European Mobile Monday Developer Summit, care se va desfășura între 26 și 28 septembrie 2011 la București. Organizat la World Trade Center București, evenimentul va include 3 zile de conferințe, workshopuri, expoziții și sesiuni interactive.

Participarea la workshopuri este gratuită, cu confirmare din partea organizatorului, iar zona expozițională cu participare internatională beneficiază de acces gratuit pentru public. Există și un pachet de 99 de euro (Early Bird până pe 16 septembrie), care oferă acces la toate conferințele și sesiunile evenimentului.

Dezvoltatorii sunt așteptați să înscrie până la 2 aplicații la AppCircus, o prezentare deschisă pentru toate platformele mobile. Ce miză aveți? Nominalizarea la selecția pentru Mobile Premier Awards, în timpul lui Mobile World Congress 2012 din Barcelona. Printre cele mai importante momente ale evenimentului de săptămâna viitoare se numără o zi de workshopuri oferită de Research in Motion, creatorii de terminale BlackBerry. Această zi are loc în data de 27 septembrie și este urmată pe 28 de o sesiune Droidcon, o conferință dedicată lui Android.

Iată și câțiva vorbitori de seamă din cadrul evenimentului:

  • Sanyu Kiruluta, Team Lead for Developer Relations, EMEA at Research In Motion.
  • Erik Hellman, Research Manager at Sony Ericsson Labs.
  • Eric Reiss, CEO at FatDUX Group, a full-service interactive agency.
  • Raimo van der Klein, CEO at Layar, the world's leading mobile augmented reality platform.
  • Keith Bauwise, BADA Technical Evangelist, Samsung

Prin Parteneriatul Mobilissimo - Mobile Monday :

Studentii si dezvoltatorii au acces GRATUIT atat in spatiul expozitional cat si la workshopuri si conferinte, participarea facandu-se pe baza de inregistrare.

Inregistrarea pentru conferinte si workshopuri la summit se face online la adresa : www.mobilemondaysummit.com.

  • Cod Inregistrare studenti: STUD_EEMoMo
  • Cod Inregistrare dezvoltatori: DEV_EEMoMo 
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×