Detalii despre existența unui nou terminal Windows Phone apar pe site-ul celor de la LG

778 ori
<b>Detalii despre existența unui nou terminal Windows Phone apar pe site-ul celor de la LG</b>Acum c&acirc;teva săptăm&acirc;ni vă prezentam o imagine cu un telefon ce părea a fi pregătit pentru debut prin intermediul operatorului Verizon, mai precis un device Windows Phone marca LG. Astăzi, site-ul sud-coreean LG Electronics ne oferă...

Acum câteva săptămâni vă prezentam o imagine cu un telefon ce părea a fi pregătit pentru debut prin intermediul operatorului Verizon, mai precis un device Windows Phone marca LG. Astăzi, site-ul sud-coreean LG Electronics ne oferă detalii despre existența acestui terminal care aparent se numește VW820.

Denumirea acestui smartphone se afișează într-un document de certificare în care ni se confirmă și sistemul său de operare. Din câte se pare, telefonul se va lansa direct cu Windows Phone 8.1, urmând ca actualizarea la Windows 10 să ajungă ceva mai târziu în cursul acestui an.

Potrivit unor zvonuri de acum ceva timp, LG VW820 va sosi cu display de 4.7 inch și rezoluție 854 x 480 pixeli, detaliu ce ne dezvăluie faptul că vom avea parte de specificații low-end la pachet.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×