Un prototip funcţional de iPhone 7 apare într-un clip video hands on; Îl privim cu precauţie... (Video)

1.138 ori
<b>Un prototip funcţional de iPhone 7 apare într-un clip video hands on; Îl privim cu precauţie... (Video)</b>După fotografii și clipuri video cu macheta destinată lui iPhone 7, iată că acum este vremea ca pe web să își facă apariția și materiale video care prezintă modele prototip ale noului telefon. Un asemenea video poposește astăzi pe web, dezvăluindu-ne

Am învăţat să privim cu precauţie uriaşă toate leakurile şi să suflăm şi în iaurt, mai ales când vine vorba de iDevice-uri. E mai probabil să scape un device cu Android pe web decât un iPhone nou, dar în ultima vreme am fost invadaţi de scăpări ale lui iPhone 7 şi a modelelor sale derivate. Iar acum apare şi un clip cu terminalul funcţional.

E vorba despre iPhone 7 aparent, în varianta cu ecran de 4.7 inch şi de această dată vedem un model funcţional şi nu vreo machetă sau un device ce nu a fost pornit, ca în scăpările trecute. E drept că poate fi doar o clonă, mai ales că softul nu pare să fie iOS, cel puţin din câte vedem în scurtă filmare in interfata camerei. Designul spatelui e destul de convingător, dar parcă acel luciu al zonei frontale superioare nu mă convinge.

Blurarea clipului ne induce în eroare şi legat de calitatea camerei, pentru ca nu se poate distinge mare lucru aici. Nu avem vreun jack audio, antenele cele mutate sunt prezente şi avem şi difuzoare duale jos. Camera principală iese in relief destul de mult. Ştiu că spun ca o moară stricată, dar parcă în fiecare an scăpările modelelor iPhone se înteţesc, de parcă ar fi un duel cu modelele Samsung spre exemplu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×