Steve Ballmer de la Microsoft declară că vânzările Windows Phone sunt cvadruple față de perioada similară din 2011

1.172 ori
<b>Steve Ballmer de la Microsoft declară că vânzările Windows Phone sunt cvadruple față de perioada similară din 2011</b>Microsoft mizează pe Windows Phone 8 în acest sfârșit de an spre a intra în luptă directă cu iPhone de la Apple și sutele de telefoane Android din piață de la cele de top până la segmentul entry-level.&nbsp; &nbsp; Primele telefoane cu Windows...

Microsoft mizează pe Windows Phone 8 în acest sfârșit de an spre a intra în luptă directă cu iPhone de la Apple și sutele de telefoane Android din piață de la cele de top până la segmentul entry-level.

Primele telefoane cu Windows Phone 8 sunt Nokia Lumia 920, Nokia Lumia 820, Samsung ATIV S, HTC Windows Phone 8X și HTC Windows Phone 8S. La noi a debutat decât HTC Windows Phone 8X. Cel mai bine vândut la nivel internațional ar fi Nokia Lumia 920 cu peste 2.5 milioane comenzi.

Faptul că vânzările sunt de patru ori mai mari ca în 2011 ar fi un prim aspect pozitiv pentru Microsoft care-și dorește foarte mult să ajungă un jucător de seamă. Totuși, Windows Phone 7 a fost mereu jos de tot și volumul cvadruplat se situează cu mult sub concurență. Urmează să intre pe piața și Lumia 820 cât și HTC 8S, acesta au un preț mai mic fiind promovate ca telefoane middle-level și la operator cu abonament vor fi mai ușor de cumpărat și în țările emergente.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×