Un nou PDA dotat cu GPS de la ASUS - A696

1.775 ori
<b>Un nou PDA dotat cu GPS de la ASUS - A696</b>ASUS a lansat PDA-ul ultra-slim A696, model dotat cu GPS si prezentat sub forma unui accesoriu de lux. Iata ce intelegem prin ultra-slim si un PDA de calitate, in imaginea urmatoare: Cu o grosime de doar 1.57cm, terminalul reuseste sa incorporeze intreaga...

ASUS a lansat PDA-ul ultra-slim A696, model dotat cu GPS si prezentat sub forma unui accesoriu de lux. Iata ce intelegem prin ultra-slim si un PDA de calitate, in imaginea urmatoare:

Cu o grosime de doar 1.57cm, terminalul reuseste sa incorporeze intreaga gama de functii GPS, fara a avea o antena care sa ii strice designul. Toate acestea vor fi ambalate intr-un invelis din otel inoxidabil, care va inconjura un display touchscreen de 3.5 inch dotat cu sistem anti-reflexie. A696 include functii GPS, care se bazeaza pe engine-ul si continuturile navigationale ale celor de la Destinator Technologies, oferind de asemenea utilizatorului sansa de a folosi un buton QuickNav pentru a calatori cu o mai mare usurinta.

Noul PDA suporta conectivitate wireless (802.11 b/g) si Bluetooth 2.0, la viteze de 2, 3 ori mai mari cand vine vorba de transferuri de date cu alte periferice (telefoane, imprimante) decat Bluetoothul conventional. Pentru fanii PowerPoint exista aplicatia "Remote Presenter", care poate fi folosita pentru a controla prezentarile facute pe un PC prin Bluetooth. Toate datele vor fi stocate in memoria flash a terminalului, deci utilizatorii se vor simti in siguranta stiind ca informatia ramane intacta, chiar daca bateria lui A696 a "murit". In caz ca memoria interna standard nu este de ajuns, puteti folosi carduri de memorie SD.

La prima vedere, se pare ca avem de-a face cu un gadget destinat persoanelor ce lucreaza la birou, cu dezamagirea generata de faptul ca terminalul ruleaza Windows Mobile 5.0, in locul celebrei versiuni 6.0. A696 va fi pus in vanzare in urmatoarele saptamani la un pret de aproximativ 200 de lire sterline.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×