Detectorul de telefoane mobile, ii prinde discret pe cei ce copiaza!

1.861 ori
<b>Detectorul de telefoane mobile, ii prinde discret pe cei ce copiaza!</b>Daca faci parte din sistemul scolar public din Anglia, curentul SMS permisiv si datator de dependenta dintre tine si amicii tai, prietenele tale sau chiar dusmanii tai iti poate crea probleme chiar daca esti inclinat sa il folosesti intr-un mod foarte...

Daca faci parte din sistemul scolar public din Anglia, curentul SMS permisiv si datator de dependenta dintre tine si amicii tai, prietenele tale sau chiar dusmanii tai iti poate crea probleme chiar daca esti inclinat sa il folosesti intr-un mod foarte discret.

Adroit Global Technology a dezvoltat (si a scos pe piata) un nou dispozitiv care detecteaza telefoanele mobile ascunse in hainele elevilor, in pachete sau in orice parte a corpului, astfel incat profesorii pot scapa clasa de aceste dispozitive de redactare suparatoare.

Un astfel de dispozitiv de detectare a telefoanelor celulare costa £150 (aproximativ $ 290), iar pana acum compania le-a vandut la 20 de scoli din Marea Britanie.

Autoritatile scolare din Marea Britanie nu pot impiedica transmisiile prin intermediul telefoanelor mobile conform legii, dar acest lucru este perfect legal – din moment ce copiatul si alte asemenea intrebuintari rusinoase ale SMS-ului pot schimba note la examene, si credem ca acesta va fi un dispozitiv extrem de popular in randul profesorilor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×