STAMINA mode revine pe telefoanele Sony Xperia Z4 şi Xperia Z5 ce rulează Android 6.0 Marshmallow

1.907 ori
<b>STAMINA mode revine pe telefoanele Sony Xperia Z4 şi Xperia Z5 ce rulează Android 6.0 Marshmallow</b>Modul Stamina revine de acum pe telefoanele Sony Xperia Z4 și Xperia Z5, și asta odată cu actualizarea produselor la noua versiune Android, și anume 6.0 Marshmallow. Pentru moment, se pare că această funcție a fost descoperită doar pe smartphone-urile din

Atunci când colegul Alex a realizat recenzia lui Sony Xperia Z5, a constatat că în procesul de actualizare la Android 6.0 Marshmallow, terminalul pierduse funcţia Stamina mode din zona de setări pentru baterie. Azi aflăm că acel mod a revenit cel puţin pe anumite modele Xperia.

Astfel, utilizatori din Japonia au confirmat că terminalele Sony Xperia Z4 şi Z5 cu Marshmallow la bord au primit Stamina Mode din nou. El a sosit printr-un nou firmware şi anume 32.1.F.1.38, care a ajuns pe modelele Xperia Z5, Z5 Compact şi Z5 Premium. Operatorul NTT DoComo din Japonia a oferit Marshmallow pe Xperia Z4 (SO-03G), care aduce la pachet şi Stamina Mode.

Sony ar fi confirmat că modul său de Power Saving va sosi şi la nivel global pe terminalele Xperia cu Marshmallow în următoarele luni. În recenzia colegului Alex puteaţi vedea doar funcţia Doze folosită pentru a administra mai bine consumul, în vreme ce Stamina aduce şi variaţiuni precum Ultra Stamina Mode, care limitează accesul la aplicaţii, face homescreenul mai minimalist şi taie accesul la WiFi şi date mobile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×