Din nou despre HTC Edge, presupusul prim telefon quad core...

1.462 ori
<b>Din nou despre HTC Edge, presupusul prim telefon quad core...</b>Ieri a făcut furori pe web HTC Edge, care se presupune că ar fi primul telefon quad core, următorul pas al evoluției smartphone-urilor. Ei bine, astăzi aflăm noi detalii despre Edge, care aparent urmează să fie dotat cu un CPU Nvidia Tegra 3,...

Ieri a făcut furori pe web HTC Edge, care se presupune că ar fi primul telefon quad core, următorul pas al evoluției smartphone-urilor. Ei bine, astăzi aflăm noi detalii despre Edge, care aparent urmează să fie dotat cu un CPU Nvidia Tegra 3, deși cred că nu prea va fi de acord Qualcomm.

Noul smartphone HTC ar urma să aibă o frecvență a procesorului de 1.5 GHz, iar dotările sale ar include și 1GB RAM, suport NFC, un display 720p de 4.7 inchi, bazat pe tehnologia S-LCD 2. Informațiile vin de la BGR, care de obicei nu se înșeală când publică zvonuri sau detalii din interiorul unei companii. Ce ne interesează aici este tehnologia de "laminare optică" pe care o suferă ecranul lui Edge. Aceasta implica împreunarea panoului LCD cu stratul de sticlă protector al display-ului.

Se pare că această idee a fost deja pusă în aplicare pe iPhone 4 și iPhone 4S, iar rezultatul este un ecran care pare că "plutește" sub suprafata handsetului. Astfel dispare și micul spațiu între panou și sticlă și posibilitatea ca aerul sau praful să intre în acea zonă microscopică. Despre noul HTC quad core mai aflam de la BGR că va avea o grosime de 8.8 mm, atinsă de HTC prin implementarea unui slot microSIM și renunțarea la slotul microSD. Astfel, ne vom mulțumi cu cei 32 GB memorie internă și mai trebuie menționat că handsetul vine cu o cameră de 8 megapixeli capabilă de captură 1080p și cu tehnologie ce permite captura la lumina redusă.

HTC Sense 4.0, Android 4.0, Beats Audio și o baterie de 1800 mAh completează peisajul telefonului care ar urma să sosească în 2012.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×