Cameraphone nou de la Nokia, dotat cu Symbian și urmaș pentru N8 gata de lansare În primăvară

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.530 ori
<b>Cameraphone nou de la Nokia, dotat cu Symbian și urmaș pentru N8 gata de lansare În primăvară</b>Nokia are nevoie de un cameraphone hit, asta e clar, după ce N8 a avut un impact însemnat pe piața telefoanelor cu pretenții la capitolul foto/video, dar reputația sa a fost știrbită de softul defectuos. E momentul ca scăpările să fie reparate...

Nokia are nevoie de un cameraphone hit, asta e clar, după ce N8 a avut un impact însemnat pe piața telefoanelor cu pretenții la capitolul foto/video, dar reputația sa a fost știrbită de softul defectuos. E momentul ca scăpările să fie reparate și un senzor de 12 megapixeli, sau poate chiar 16 să fie pus în valoare de finlandezi... Cum? Aflați în rândurile următoare.

Nokia N8

Obișnuitele "surse interne" afirma că urmașul lui N8 va sosi în trimestrul 2 al anului viitor și ar putea chiar să fie prezentat oficial în cadrul Mobile World Congress la Barcelona. Se pare că acest nou-venit cu super camera ar rula Symbian, ceea ce nu prea se potrivește cu intențiile recente ale Nokia cu privire la Windows Phone. Telefonul ar fi cu siguranță un hit, pe care și Microsoft ar vrea să îl aibă în portofoliu... Problema e că Windows Phone Mango și probabil nici Tango nu vor permite integrarea unui senzor foto ultra-performant la capacitate maximă, deci Symbian are sens ca OS ales de finlandezi.

în cazul noului terminal ne așteptam la specificații precum un ecran de 3.5 inchi Clear Black, un procesor de 1 GHz, 512 MB RAM și cel mai probabil și un preț de 350 de euro, sau undeva pe acolo. Sunt totuși curios ce fel de versiune de Symbian va rula noul venit... Să fie vorba de Belle, sau de un urmaș al acestuia?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×