Angajații Nokia Jucu vor primi compensații În urma unui program special al finlandezilor și sindicatelor romanești

1.075 ori
<b>Angajații Nokia Jucu vor primi compensații În urma unui program special al finlandezilor și sindicatelor romanești</b>Nokia și liderii de sindicat au anunțat ieri semnarea unui acord ce are ca scop pornirea unui program de compensare a foștilor angajați de la Jucu. Pe numele său Bridge, acest program are scopul de a răspunde necesitaților locale și de a oferi...

Nokia și liderii de sindicat au anunțat ieri semnarea unui acord ce are ca scop pornirea unui program de compensare a foștilor angajați de la Jucu. Pe numele său Bridge, acest program are scopul de a răspunde necesitaților locale și de a oferi posibilități celor disponibilizați.

Printre opțiunile oferite foștilor angajați se număra mijloace de transport, consultanta pentru angajare, pachete de tranining și dezvoltare, suport pentru antreprenori și pachete compensatorii. Toate aceste măsuri vin ca urmare a discuțiilor dintre reprezentanții Nokia și liderii de sindicat, discuții care au pornit încă de la anunțul că fabrica de la Jucu se va închide la final de an.

Trebuie menționat că pachetele compensatorii depășesc prevederele din contractul colectiv de muncă actual și legislația din România, lucru bun pentru angajați. Compensațiile reprezintă 3 salarii de încadrare pentru fiecare angajat, plus un salariu lunar pentru fiecare an vechime în companie. în plus, Nokia oferă și o perioadă de grație care se întinde în intervalul 1 ianuarie 2012 - finalul lunii martie, perioada cu plata suplimentară. In aceasta perioada angajatii se vor putea concentra pe gasirea de noi slujbe.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×