Domnul Android este un purtător de jeanși cu aspect de tocilar - așa afirmă studiile!

Autor:  | Publicat în:  Android 1.253 ori
<b>Domnul Android este un purtător de jeanși cu aspect de tocilar - așa afirmă studiile!</b>V-ați gândit vreodată cum arată utilizatorul tipic de telefon Android? Ei bine se pare că BlueStack s-a gândit și a creat un Domn Android folosind statisticile puse la dispoziție de Nielsen, dar și rezultatele unui sondaj pe care l-a realizat pe...

V-ați gândit vreodată cum arată utilizatorul tipic de telefon Android? Ei bine se pare că BlueStack s-a gândit și a creat un Domn Android folosind statisticile puse la dispoziție de Nielsen, dar și rezultatele unui sondaj pe care l-a realizat pe Facebook. Rezultatul este băiatul de mai jos, cu un ușor aspect de tocilar, cu preferința pentru jeanși și converși.

Conform studiului Domnul Android este de sex masculin și are o șansă de 37% să poarte ochelari și 63% șansă să... aibă prietena/soție. 47% dintre cei participanți la sondaj au părul negru, iar 51% au păr de lungime medie. Procentajul de distribuire globală este destul de echilibrat, 27% dintre fanii Android fiind europeni, 28% asiatici și 36% americani. Rezultatul acestui hibrid interrasial este domnul din imagine și mai trebuie să aflați că 30% dintre Androizi au pistrui.

Ce m-a amuzat este 18% dintre fanii Android au "un cap neobișnuit de mare", iar cel mai mare procent dintre toate este cel de 62%, care se aplică la preferința pentru a îmbrăca jeanși. 33% dintre fanii Android au zero aplicații plătite pe telefon, iar 41% dintre cei care adoră OS-ul mobil Google poartă teniși. Evident, aceasta este doar o generalizare și o medie și ar fi interesant să vedem cum arăta și un fan iPhone/iPad/Apple. Sunt sigur că printre aspectele comune se vor număra hanoracul, faptul că are mereu căștile de iPod în ureche, numărul mai mare de aplicații plătite de pe telefon, dorința de a cumpăra următorul iPhone și... paharul de Starbucks în mână.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×