Remix OS rulează pe un desktop All in One, aducând Android în acest mediu de lucru dominat de Microsoft

1.165 ori
<b>Remix OS rulează pe un desktop All in One, aducând Android în acest mediu de lucru dominat de Microsoft</b>Remix OS este un sistem de operare bazat pe Android-x86, o variantă portată de Android menită să mimeze modalitatea de lucru de pe desktop. Scopul platformei este de a permite rularea aplicaţiilor Android pe PC fără probleme şi software-ul aparţine..

Remix OS este un sistem de operare bazat pe Android-x86, o variantă portată de Android menită să mimeze modalitatea de lucru de pe desktop. Scopul platformei este de a permite rularea aplicaţiilor Android pe PC fără probleme şi software-ul aparţine celor de la Jide Technology, care l-au pus la dispoziţie gratuit. Mai nou tot Jide a integrat Remix OS pe un desktop, dar nu orice, ci un All in One.

Jide a colaborat cu chinezii de la AOC, creând un AIO PC, care măsoară doar 9.9 mm în grosime şi vine cu porturi USB şi HDMI. El are o rezoluţie Full HD pe o diagonală de 23.8 inch şi e bazat pe un procesor ARM de 28 nm cu suport pentru decodare 4K la 60 FPS. Remix OS continua să fie în faza beta, chiar şi după multiple release-uri şi avantajul său e că aduce pe Android experiența multi window, ferestre redimensionabile şi care se pot închide cu un "X.

Remix OS AOC All in One

În plus e oferit suport total pentru tastatura şi mouse, un meniu în stilul celui Start din Windows şi un file manager competent. Acest Remix OS PC aduce 2 GB RAM, 16 GB sau 64 GB stocare şi încă nu are un preţ oficial. De remarcat că AOC PC nu va sosi cu servicii Google la bord şi nici Play Store.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×