Remix OS rulează pe un desktop All in One, aducând Android în acest mediu de lucru dominat de Microsoft

1.143 ori
<b>Remix OS rulează pe un desktop All in One, aducând Android în acest mediu de lucru dominat de Microsoft</b>Remix OS este un sistem de operare bazat pe Android-x86, o variantă portată de Android menită să mimeze modalitatea de lucru de pe desktop. Scopul platformei este de a permite rularea aplicaţiilor Android pe PC fără probleme şi software-ul aparţine..

Remix OS este un sistem de operare bazat pe Android-x86, o variantă portată de Android menită să mimeze modalitatea de lucru de pe desktop. Scopul platformei este de a permite rularea aplicaţiilor Android pe PC fără probleme şi software-ul aparţine celor de la Jide Technology, care l-au pus la dispoziţie gratuit. Mai nou tot Jide a integrat Remix OS pe un desktop, dar nu orice, ci un All in One.

Jide a colaborat cu chinezii de la AOC, creând un AIO PC, care măsoară doar 9.9 mm în grosime şi vine cu porturi USB şi HDMI. El are o rezoluţie Full HD pe o diagonală de 23.8 inch şi e bazat pe un procesor ARM de 28 nm cu suport pentru decodare 4K la 60 FPS. Remix OS continua să fie în faza beta, chiar şi după multiple release-uri şi avantajul său e că aduce pe Android experiența multi window, ferestre redimensionabile şi care se pot închide cu un "X.

Remix OS AOC All in One

În plus e oferit suport total pentru tastatura şi mouse, un meniu în stilul celui Start din Windows şi un file manager competent. Acest Remix OS PC aduce 2 GB RAM, 16 GB sau 64 GB stocare şi încă nu are un preţ oficial. De remarcat că AOC PC nu va sosi cu servicii Google la bord şi nici Play Store.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×