Dotările lui OnePlus Mini (A2301) apar în benchmarkul AnTuTu: procesor MediaTek Helio X10, camera de 13 MP, 2 GB RAM

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.142 ori
<b>Dotările lui OnePlus Mini (A2301) apar în benchmarkul AnTuTu: procesor MediaTek Helio X10, camera de 13 MP, 2 GB RAM</b>Confirmat partial &icirc;ntr-un interviu cu Adevărul&nbsp;de un oficial OnePlus, OnePlus Mini e din nou subiect de scăpări azi. De această dată dotările sale sunt dezvăluite de o scăpare &icirc;n benchmarkul AnTuTu. Terminalul a mai primit...

Confirmat partial într-un interviu cu Adevărul de un oficial OnePlus, OnePlus Mini e din nou subiect de scăpări azi. De această dată dotările sale sunt dezvăluite de o scăpare în benchmarkul AnTuTu. Terminalul a mai primit între timp şi alte scăpări şi din câte ştim ar trebui să debuteze în această toamnă, sau cel târziu în perioada sărbătorilor.

Încă nu e clar nici faptul că acest terminal va purta numele de OnePlus Mini, iar handsetul apărut aici a fost descoperit pe contul oficial de Weibo al celor de la AnTuTu. E clar deocamdata că acesta este un telefon OnePlus cu nume de cod A2301. Telefonul vine cu 2 GB RAM, 32 GB stocare, o cameră principală de 13 MP şi o rezoluţie Full HD. La bord se afla un procesor MediaTek Helio X10, în varianta MT6795T, care e mai puternică decât chipsetul standard.

Ea operează la frecvenţe de 2.2 GHz şi include un GPU PowerVR G6200 de 700 MHz. Evident nu putem confirma autenticitatea acestei scăpări, iar postarea originală avertizează cu privire la câteva neclarităţi din baza de date AnTuTu. Cu câteva zile în urma apăreau şi randări ale lui OnePlus Mini, care chiar nu arătau rău deloc şi remarcăm faptul că handsetul integra un scanner de amprente în spate în acele imagini.

Să vedem dacă şi preţul va fi tot "Mini".

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×