Allview ne pregătește un nou smartphone din gama Viper; primul teaser ne dezvăluie prezența tehnologiei audio DTS

1.251 ori
<b>Allview ne pregătește un nou smartphone din gama Viper; primul teaser ne dezvăluie prezența tehnologiei audio DTS</b>&Icirc;n cursul zilei de ieri, brașovenii de la Allview au dezvăluit un prim teaser pentru un smartphone ce urmează a fi lansat c&acirc;t de cur&acirc;nd. Din c&acirc;te ne putem da seama, este vorba despre un device din gama Viper, terminal ce...

În cursul zilei de ieri, brașovenii de la Allview au dezvăluit un prim teaser pentru un smartphone ce urmează a fi lansat cât de curând. Din câte ne putem da seama, este vorba despre un device din gama Viper, terminal ce primește și un clip video de tip preview prin care putem afla câteva dintre funcțiile sale.

Printre acestea se vor afla o cameră foto principală cu bliț LED, tehnologia audio DTS ce ne promite o acustică de calitate, dar și o ramă metalică ce înconjoară telefonul. Noul smartphone Viper pare a sosi și cu un panou frontal cu margini foarte subțiri, element ce este din ce în ce mai căutat de către consumatori.

Desigur, ne așteptăm și la implementarea sistemului de operare Android 5.1 Lollipop la pachet împreună cu aplicația Chameleon, dar și la prezența tehnologiei 4G LTE. Voi ce așteptări de la acest model, și cât ați fi dispuși să cheltuiți pe acesta?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×