OnePlus va mai lansa încă un telefon în acest an; Detalii interesante despre planurile OnePlus într-un interviu Adevărul cu fondatorul companiei

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 1.679 ori
<b>OnePlus va mai lansa încă un telefon în acest an; Detalii interesante despre planurile OnePlus într-un interviu Adevărul cu fondatorul companiei</b>Azi aflăm o serie de informaţii foarte interesante despre viitorul şi trecutul OnePlus, chiar de la Pete Lau, fondatorul acestei companii. Şi nu oricum, ci prin intermediul unui interviu acordat de afabilul şef al companiei celor de la Adevărul...

Azi aflăm o serie de informaţii foarte interesante despre viitorul şi trecutul OnePlus, chiar de la Pete Lau, fondatorul acestei companii. Şi nu oricum, ci prin intermediul unui interviu acordat de afabilul şef al companiei celor de la Adevărul.

.

Probabil cea mai importantă informaţie desprinsă din dialog e faptul că OnePlus pregăteşte încă un telefon în afară de OnePlus 2 în acest an. Vă reamintim că firma OnePlus a fost lansată în decembrie 2013 şi a explodat ca buzz anul trecut, creând o cerere fantastică pentru primul său smartphone, cu preţ foarte accesibil. El a fost văzut de mulţi şi ca "telefonul anului 2014", cu un raport calitate preţ excelent.

Revenind la interviul acordat de Pete Lau celor de la Adevărul, fondatorul companiei a declarat că el consideră că strategia pe bază de invitaţii a fost una potrivită. Iniţial OnePlus spera să vândă câteva mii de bucăți, dar hype-ul a devenit atât de mare încât s-a ajuns ajuns la zeci şi sute de mii de cereri. Din inteviu aflăm că Pete Lau şi Carl Pei au fondat compania din dorinţa de a oferi acel "ceva" în cadrul segmentului de telefoane Android pe care îl găseai numai la iPhone.

Pete a clarificat şi relaţiile cu Oppo şi faptul că OnePlus are investitori comuni cu această firmă, dar Oppo e şi producătorul hardware al terminalelor OnePlus. Un aspect interesant e şi faptul că "OnePlus nu are ca scop să facă bani din hardware". Ei doresc doar creşterea brandului şi a numărului de utilizatori, pentru a monetiza softul.

E interesant de remarcat că momentul în care Pete Lau a adus vorba despre al doilea telefon OnePlus lansat în acest an, a fost când redactorul Adevărul a întrebat dacă OnePlus va opera şi în zona midrange sau entry level a pieţei. Să însemne acest lucru că ni se pregăteşte un handset de 200 sau 300 de dolari, un fel de rival pentru Huawei P8 Lite şi modelele Xiaomi cele atât de accesibile?

Mai multe detalii gasiti in interviul de aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×