Două telefoane Lamborghini pentru Împătimiții brandului: Evoluzione și Passione

2.406 ori
<b>Două telefoane Lamborghini pentru Împătimiții brandului: Evoluzione și Passione</b>Compania Primo Mobile, cu sediul în Singapore a anunțat recent un telefon branduit Lamborghini, care rulează Android și vine cu specificații de nivel mediu. De fapt brandingul acestui produs este Tonino Lamborghini, o ramură a companiei principale...

Compania Primo Mobile, cu sediul în Singapore a anunțat recent un telefon branduit Lamborghini, care rulează Android și vine cu specificații de nivel mediu. De fapt brandingul acestui produs este Tonino Lamborghini, o ramură a companiei principale care se ocupă cu realizarea de gadgeturi și suveniruri pentru împătimiții Lamborghini.

Lista de dotări a lui Tonino Lamborghini Evoluzione include următoarele specificații, iar terminalul poate fi admirat mai sus:

  • Display: 3.2 inch HVGA (320 x 480)
  • CPU: 600 MHz, QUalcomm
  • Conectivitate: HSDPA, WiFi, Bluetooth
  • Camera: 5MP
  • OS: Android 2.1

Aparent, va exista și o actualizare la Android 2.2 pe acest terminal, iar dacă vă interesează modelul Evoluzione aflați că el va sosi pe piața asiatică în primul trimestru al anului viitor și speram să îl vedem și în Europa. Prețul estimat pentru acest terminal este de 788 dolari. Aveți și varianta achiziționării modelului Tonino Lamborghini Passione, în culoare galbenă, prezent în imaginile de mai jos.

Două telefoane Lamborghini pentru Împătimiții brandului: Evoluzione și Passione

El poartă semnătura lui Tonino Lamborghini pe spate și vine cu dotări mai modeste.

Două telefoane Lamborghini pentru Împătimiții brandului: Evoluzione și Passione

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×