Meizu M9 disecat de experți

1.963 ori
<b>Meizu M9 disecat de experți</b>Clonă a lui iPhone 4 sau poate un telefon Android care depășește calitativ terminalul Apple, Meizu M9 a devenit tot mai popular recent, discutându-se foarte mult despre calitatea display-ului său. Ei bine iată că handsetul este din nou subiect de...

Clonă a lui iPhone 4 sau poate un telefon Android care depășește calitativ terminalul Apple, Meizu M9 a devenit tot mai popular recent, discutându-se foarte mult despre calitatea display-ului său. Ei bine iată că handsetul este din nou subiect de știri, de această dată el fiind disecat de către specialiști hardware, care au dorit să-i vadă componentele mai îndeaproape.

Dacă numele Meizu nu va sună cunoscut, aflați că aceasta este o companie chineză, cunoscută pentru faptul că a realizat printre prima clonă de iPhone, modelul M8. Terminalul a suferit de numeroase amânări, dar rezultatul a fost unul decent. Așteptările sunt foarte mari în cazul lui M9, mai ales că el vine cu specificații respectabile ce includ 512MB RAM, un display de 3.5 inch (960 x 640 pixeli), procesor de 1GHz și slot microSD cu suport pentru carduri de până la 32GB.

Spre deosebire de iPhone 4, în cazul lui Meizu M9 nu este nevoie să înlăturați și cele mai mici șuruburi pentru a-i putea desface carcasa. în plus, bateria sa este ușor de desprins din locașul sau, iar aceasta este o unitate de 3.7V și 1370 mAh (Li-Polymer), care asigură până la 6 ore de convorbiri 3G sau 14 ore în mod 2G. Performanța este similară cu a lui iPhone 4.

Antenele WiFi și Bluetooth sunt plasate în partea dreaptă imediat lângă slotul microSD, iar mai multe detalii și imagini aflați de pe site-ul micgadget.com care s-a ocupat de această analiză.

Meizu M9 disecat de experți

Meizu M9 disecat de experți

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×