Primul telefon cu memorie DDR2 - Pantech Vega X, rulează Android 2.2

Autor:  | Publicat în:  Pantech 1.784 ori
<b>Primul telefon cu memorie DDR2 - Pantech Vega X, rulează Android 2.2</b>Pantech tocmai a anunțat oficial un nou smartphone Android, Vega X, al cărui atuu principal este faptul că încorporează o memorie DDR2 (probabil de 512MB). Specificațiile acestui model sunt în rând cu restul terminalelor de pe piață și le...

Pantech tocmai a anunțat oficial un nou smartphone Android, Vega X, al cărui atuu principal este faptul că încorporează o memorie DDR2 (probabil de 512MB). Specificațiile acestui model sunt în rând cu restul terminalelor de pe piață și le puteți afla în rândurile următoare.

Disponibil în această săptămână în Coreea de Sud prin KT și LG Telecom, Pantech Vega X rulează Android 2.2 și vine cu următoarele dotări:

  • Display: 4 inch, WVGA touchscreen
  • Camera: 5MP, autofocus
  • CPU: 1GHz, Snapdragon MSM8255
  • Memorie: 512MB DDR2 RAM

Vicepreședintele Pantech, Lee Eung-joon afirmă că telefonul va fi atât de rapid și de performant în rularea aplicațiilor și jocurilor 3D încât va amenința chiar existența PC-urilor. Compania a anunțat că va mai lansa încă 10 modele de smartphone-uri în 2011, cu accentul pe OS-ul Android și sperăm noi cu RAM DDR2 la bord, de asemenea.

Primul telefon cu memorie DDR2 - Pantech Vega X, rulează Android 2.2

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×