DoubleClick acum in varianta mobila

985 ori
<b>DoubleClick acum in varianta mobila</b>Serviciul DoubleClick Mobile destinat advertisingului este mai popular ca niciodata. Am putut asista destul de recent la convertirea in serviciu destinat telefoanelor mobile a celebrelor AdSense si AdWords, aflate sub aripa celor de la Google. DoubleClick...

Serviciul DoubleClick Mobile destinat advertisingului este mai popular ca niciodata. Am putut asista destul de recent la convertirea in serviciu destinat telefoanelor mobile a celebrelor AdSense si AdWords, aflate sub aripa celor de la Google.

DoubleClick face de asemenea parte din Google si acum este disponibil in varianta sa mobila. Noua oferta DoubleClick integreaza solutia DART si va ajuta companiile media sa vanda si sa administreze produsele lor pe  canale multiple. Pentru o astfel de initiativa, vor fi folosite mijloace online, video si mobile. De asemeena DoubleClick Mobile va selecta automat reclamele si va alege formatarea ideala pentru diverse terminale mobile.

Folosirea platformei DFP (DART for Publishers) integrata in solutia DoubleClick Mobile inseamna ca toate persoanele implicate in campaniile digitale de advertising isi vor asuma responsabilitatile necesare unei asemenea provocari. Datele recoltate in urma sondajelor pe care le include acest serviciu vor parveni automat unor companii third-party care le vor analiza, creand noi campanii publicitare. Tintirea publicului ideal se face acum exclusiv prin intermediul telefonului mobil, avand in vedere dezvoltarea serviciilor similare lui DoubleClick, dar si a acestuia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×