Vesti bune de la Google - Banii din AdSense vin prin Western Union

2.638 ori
<b>Vesti bune de la Google - Banii din AdSense vin prin Western Union</b>In cazul in care site-ul pe care il administrati sau al carui editor/redactor sunteti aduce castiguri frumoase, dar plicurile cu bani de la Google ajung prea tarziu, avem o veste buna. Acum veti putea primi banii prin intermediul serviciului Western Union...

In cazul in care site-ul pe care il administrati sau al carui editor/redactor sunteti aduce castiguri frumoase, dar plicurile cu bani de la Google ajung prea tarziu, avem o veste buna. Acum veti putea primi banii prin intermediul serviciului Western Union QuickCash.

Tarile in care acest serviciu este disponibil sunt: China, Malaezia, Pakistan, Romania, Filipine, Argentina, Chile, Peru si Columbia. Comisioanele aplicate in cazul lui QuickCash nu sunt aceleasi pentru transferurile normale Western Union (sute de dolari). In Romania, cel putin comisioanele sunt de 15 dolari pentru orice suma sub 3000 de dolari, si 25 de dolari pentru orice suma peste 3000 de dolari. Vestile bune si-au facut aparitia pe Seopedia si numeroase alte forumuri si bloguri.

Plata maxima prin intermediul acestui serviciu este de 5000 de dolari, iar daca profitul depaseste aceasta suma, metoda de plata se va converti in cecul standard. Puteti gasi agentii Western Union in orasul dumnevoastra cu usurinta, avand in vedere ca serviciile sale sunt destul de populare in Romania. Cealalta veste buna pe care v-o dam este faptul ca veti primi banii a doua zi dupa ce Google ii va trimite prin Western Union.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×