Playboy lanseaza un site mobil

Autor:  | Publicat în:  Inedit 1.824 ori
<b>Playboy lanseaza un site mobil</b>Anuntul celor de la Playboy in legatura cu noul lor portal mobil primeste cu siguranta un zambet aprobator din partea tuturor fanilor celebrei reviste pentru adulti. Daca ideea continuturilor Playboy pe telefonul mobil suna interesant atunci va trebui...

Anuntul celor de la Playboy in legatura cu noul lor portal mobil primeste cu siguranta un zambet aprobator din partea tuturor fanilor celebrei reviste pentru adulti.

Daca ideea continuturilor Playboy pe telefonul mobil suna interesant atunci va trebui doar sa folositi browserul dumneavoastra mobil pentru a accesa aceasta varianta site-ului Playboy.com. Ceea ce veti vedea va fi o versiune optimizata pentru mobile a site-ului complet, inclusiv poze non-nud, articole Playboy si o serie de bancuri zilnice. Se pare ca entertainerul pentru adulti isi incearca norocul cu o noua sursa de venituri.

Playboy obtinuse anterior licenta pentru continuturile sale mobile prin intermediul celor de la Dijji/Dwango, dar acestia nu mai exista acum. La ora actuala Quattro Wireless se ocupa de advertising pentru site-ul mobil Playboy (creat de catre Quattro). Parteneriatul pare extrem de promitator, in conditiile in care numerosii fani Playboy asigura un trafic mereu crescut al acestui site mobil.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×