Downgrade pentru Xiaomi Redmi K30! Trece la ecran IPS LCD și are scanner de amprente lateral

2.299 ori
<b>Downgrade pentru Xiaomi Redmi K30! Trece la ecran IPS LCD și are scanner de amprente lateral</b>Pe zi ce trece mai aflăm câte ceva nou despre Xiaomi Redmi K30, terminalul din zona upper mid-range ce va debuta la începutul anului viitor și care ne promite suport 5G la bord. Am aflat deja faptul că se va opta pentru un

Pe zi ce trece mai aflăm câte ceva nou despre Xiaomi Redmi K30, terminalul din zona upper mid-range ce va debuta la începutul anului viitor și care ne promite suport 5G la bord. Am aflat deja faptul că se va opta pentru un procesor MediaTek în locul unei soluții Qualcomm, dar și că senzorul selfie pop-up de pe predecesor va fi înlocuit cu o cameră selfie duală în formă de pilulă, decupată direct în ecran.

Redmi K30

Mai nou aflăm că acest viitor terminal va renunța la panoul AMOLED în favoarea unui IPS LCD, o schimbare ce cu siguranță nu sună bine pentru cei care aveau în plan achiziția acestui device. De asemenea, se renunță și la scanner-ul de amprente integrat în ecran, acesta urmând a fi mutat lateral ca pe ultimele modele Honor/Huawei.

Toate aceste schimbări par a fi făcute cu scopul de a reduce costurile de producție în situația în care se alege integrarea suportului 5G la bord. Noul standard de conectivitate și implementarea sa aici conduce iată și la unele sacrificii, unele destul de importante pentru utilizatori. Rămâne de văzut ce alte detalii aflăm despre Redmi K30 și apropo, se vehiculează un preț de 400 euro pentru acest model.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×